Brutalno telo do leta

3 meseca do leta!!! Svi sa radoscu iscekujemo kraj skole i pocetak, za mene, pravog dvomesecnog zivota! Za taj raspust ja mislim da se dozivi i prezivi toliko stvari za celu godinu… Temperatura brutalno visoka, kratke stvari, crn ten, rostiljane sa ekipom, bazen… BAZEN! Pa to ne moze!! Kako bazen sad posle svih praznika od zimus?? Kad su svi nabacili visak kilograma?? Jao opet moramo na one dijete naporne koje zabranjuju i oduzimaju namirnice koje najvise volimo.. Izgleda da se vise ne radujem letu.

Ovako razmislja 80% posto devojaka u Srbiji kada se leto priblizava. Ali ja ne!

Ja treniram dva puta dnevno, i naravno redovno idem u medicinsku, skoro sve petice i idem na privatni engleski, kao sto i pisem blog, i svaki vikend se izlazi i partija.. To sam vam rekla samo da vidite da nema izgovora da NEMATE vremena za treniranje. Svi se teretane sete kad se leto priblizava, ali ja smatram da teretana treba da bude obaveza ali ona obaveza koja se radi sa ljubavlju. Ali isto tako mislim, da, ne morate da idete u teretanu da biste izgledali kao sa naslovnice i kao one Instagram devojke.

Ja pored teretane posle skole, uvece imam moju prvu ljubav, a to je odbojka. I tako svaki dan. Ali devojke ja cu se danas potruditi da vam dam nekoliko saveta kako kod kuce da sebi napravite vas 30minutni prostor za vezbanje.

Takodje smatram da je greska da se nista ne radi kad ste u ciklusu, jer kad se krecete, devojke mnogo lakse podnose ceo ciklus. Nemojte da vas taj prirodni tok ometa prilikom vasih zivotnih obaveza i navika, i nikada nemojte odlagati izlaske zbog toga!!!

Za savrseno telo do leta potrebno je da radite svaku vezbu u odredjenom broju koji se povremeno povecava, u 3 serije..

Sad cu vam dati moje tajne vezbanja!

Ruke:

1.sklekovi( zenski)-za pocetak radite 5, i posle postepeno povecavajte, samim tim ceste videti napredak.

2. propadanja-uzmite stolicu neku, uhvatite je za ivicu, isprucite noge i rukama se polako spustajte do dole i opet gore ( pazite da stolica mora biti stabilna)

 

Stomak:

1.trbusnjaci sklopke- u isto vreme dizete i noge i ruke u vis

2. Heel touch- savijete noge u kolenu, legnete i pokusate da dodirnete petu prstima, leva peta sa levom rukom, desna sa desnom rukom

3. klasivni trbusnjaci- savijete noge u kolenima i ruke stavite iza ledja, i podizete samo trup ka kolenima

4. izdrzaji- oslonite se na laktove i nozne prste, pazite da ste skroz ravni i tako pokusate da stojite 15 sec

 

Noge:

Za noge su cucnjevi zakon! Svaka vrsta cucnja je odlicna. Uski, siroki, ma bilo kakvi. Cucnjem radite i na butinama i na zadnjici. Pocnite od 10 cucnjeva pa postepeno povecavajte

To je bilo za pocetak, spremam vam tematski video za svaki segment tela, a do tad drzite se ovog plana i imacete brutalno telo do leta!

Takodje ako preterate, imajte uvek kod sebe Aspirin C ahha

Volim vas,

Tasa xx

Photo by Luka Skakic

*Sunce je bilo jako jako, zato sam malo namrstena na slikama haha

IMG_2539

IMG_2541

 

IMG_2542  IMG_2546    IMG_2548 IMG_2549 IMG_2550 IMG_2551 IMG_2552   IMG_2584  IMG_2554IMG_2586

 

 

tasa
4 Comments
 • kroasan sa tajnog mjesta
  Reply

  fine slike

  koje patike da uzmem za trcanje a da nisu previse skupe

  June 20, 2016 at 6:35 pm
 • Isidora
  Reply

  Vezbe su puno pomogle, i vidim se velika razlika, hvala ti puno ☺

  July 10, 2016 at 7:39 pm

Post a Comment