Dvorac Dunđerskih- naše mesto za predah

“Jano molim te ako ovo gledaš  dođi kod nas u Novi Sad više”, “Moli se Jana Dačović da dođe u Novi Sad”….

Pa ljudi znate šta ima novo? Jana je došla konačno kod nas, u naš grad!!
Koka Kola je organizovala prelep događaj u centru grada, gde su pored dosta naših YouTubera bile i Marija Žeželj i Jana Dačović. 
Sve je počelo tako spontano kada sam ja poslala Mariji poruku dan čim sam se vratila iz Budve (kako sam se provela u Budvi možete pročitati ovde) pošto se dugo jako nismo videle, prvo je ona išla na more, pa ja. U tom trenutku mi stiže prilika da pokažemo da naš video (Most Likley Challenge) zaista radi! Marija mi je rekla da je Jana na putu za Novi Sad i da idemo svi u bioskop! Štaaa?  Ja nemam pojma o čemu se radi, niti koji je film na repertoaru, ali poznajete mene, ništa mi nie teško u poslednji čas da uradim!

Po Marijinom izboru smo gledali film, koji, iskreno nismo razumeli haha.. U pitanju je “Suicide Squad”. Možda da film nismo gledale sve tri preumorne, i da nije bio tako kasno, možda bi ga i protumačile bolje, ko zna.. Taj osećaj kad smo se videle sve tri posle toliko vremena je bio neopisiv. Stvarno smo se jako zbližile i baš uživam u njihovom društvu. Sutra je bio veliki event od Koka Kole i trebala sam da dođem da budem sa njima u backstage-u ali se Marijij ispraznio telefon i kasno sam došla da bih ušla. Pihh…

Subotu smo provele “kao” pokazivajući naš grad Jani, ustvari, iskreno, sedele smo na stepenicama od Spensa, i jele giros.. Osećala sam se užasno zbog toga i setila sam se da bi bilo lepo da pokažem Mariji i Jani dvorac gde sam stalno jahala konje kad sam bila mala, nadomak mog Srbobrana, dvorac Dunđerskih, poznatiji kao Fantast. Jana je odmah bila oduševljena idejom da idemo u bilo kakav dvorc jer je ona svoju starost isplanirala da provede u jednom takvom mestu za život.

Sam dvorac je jako lep, saloni koji su otvoreni za posetioce su divni, elegantni, baš da poželiš da je to jedan deo tvoje kuće.. Jel možete da predpostavite šta dalje sledi? Pa slikanje naravno!
Ne biste ni verovali šta su sve YouTuberke i Blogerka spremi da urade za savršenu sliku, pa bilo to i da celu stilsku garnituru rastavimo!! Hahha ovo nemojte raditi nikad!
Imali smo jako malo vremena, jer je Jana imala bus za Kraljevo ranije, pa smo malo bili uskraćeni sa te strane. Ali nas to nije omelo da napravimo divne fotografije i da nedeljno popodne provedemo na najlepši mogući način- zajedno na takvom mestu.
Kada smo završili fotkanje, otišli smo na mirni ručak u dvorcu (bar je trebao da bude miran, ali nevaspitana dečica su ceo feeling pokvarila)
Jedina stvar što nismo otišli jeste i ona zbog koje smo  krenuli, a to su konji, jer smo planirali da jašemo taj dan. Bože, koliko dugo nisam jahala!

Ali dogovorili smo se da ćemo nadoknaditi to tako što ćemo jedan dan tamo prenoćiti, pa će biti vremena za sve!

Dogovor je da od sada, kad god Jana dođe kod nas u Novi Sad  da obiđemo po jedan novi dvorac u Vojvodini, i mislim da je sledeći na redu- Kaštel.

Ovo je bio jedan od meni lepših dana u životu, i nadam se da će biti samo još zanimljivijih, jer kad smo svi na okupu, ne može da bude dosadno!

Do sledećeg puta,

Volim vas sve,

Taša,xx

 

PS: Ovo je prvo slikanje koje sam uradila a da na sebi nisam imala ni gram šminke 🙂

IMG_6454 IMG_6457 IMG_6458 IMG_6460  IMG_6473  IMG_6476 IMG_6477 IMG_6479  IMG_6391 IMG_6414IMG_6344 IMG_6418   IMG_6421  IMG_6423 IMG_6428     IMG_6439 IMG_6442   IMG_6450

tasa
4 Comments
 • August 18, 2016 at 7:08 pm
 • Maša Filipović
  Reply

  Upravo sam počela da čitam tvoj blog. Zaista mi se sviđaju stvari o kojima pišeš i mislim da su tvoji postovi sjajni jer svaki pojedinačno nosi neku poruku i jako su lepi i sažeti, kao i slike koje ih ilustruju. Volim da čitam jer ovako stvaramo neki utisak koji preko youtube videa ne bismo mogli da prenesemo. Naravno, obožavam youtube, a preko njega sam i naišla na tebe i tvoj blog. Nadam se da ćeš još dugo nastaviti da pišeš. Ly

  August 19, 2016 at 7:21 pm
 • Upravo sam krenula da citam tvoj blog i moram da priznam da mi se mnogo svidja.Nisu dosadni i vidise da se oko svakog bloga trudis da bude sve sto interesantnijr.Samo tako nastavi!ly

  January 13, 2017 at 7:41 am
 • Milja
  Reply

  Tašo prelepa si :-*

  February 9, 2017 at 1:38 pm

Post a Comment