Dobrodošli u septembar

Prvi septembar je počeo, i, tačno se vidi razlika u raspoloženju ljudi u mojoj okolini. I meni je ranije jako teško padalo to da je sad početak škole i da, više ne mogu da radim šta želim, i da se oblačim kako hoću, ali sada kad pomislim na sve to, i nije tako loše. Verovatno sad mislite da sam luda što to tako kažem, ali realno najlepši dani su u školi, sa društvom, iako smo toga svesni tek kad je završimo i kažemo: “Jao kako bih ja sad u osnovnu.” Ali sada je kasno da se prisećam stvari koje nisam uradila a trebala sam, ili trenutaka koje nisam tada shvatila koliko su vredni i lepi.

Sad sam krenula u treću godinu i uhvatim sebe kako razmišljam koliko vreme u stvari brzo prolazi i koliko imam konstantno osećaj da svaki trenutak nekako, prespavam, i da mi se sve dešava kao u nekom previše stvarnom snu. I shvatim da mi je jako žao što vreme tako brzo prolazi, pa sam počela malo na drugačiji način da gledam na život i na stvari. Mama mi je uvek govorila da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim i da se prilagodim, i kada to shvatite, sve će vam biti lakše da odradite. Iskoristite svaki trenutak slobodnog vremena da provedete sa dobrim ljudima koji vas čine srećnim.

Ova poslednja tri dana su mi baš bila haotična, imala sam baš puno obaveza, odmah posle škole sam išla da slikamo ove slike koje su ovde dole, sutra dan sam imala još jedno jako dobro fotografisanje sa Marijom Andrić za jedan novi brend, ali ćete to videti uskoro, i na kraju se skupilo društvo sa mora i otišli smo na moju vikkendicu. Bilo nam je jako lepo, svi ponovo na okupu, doduše bez Međeda, on je iz opravdanih razloga ostao kući da spava (nemojte pomisliti da on samo spava, ustane on ponekad i da jede, pa se vrati u krevet  ahhah). Ali posebno moram da spomenem mog Igora koji je najdivniji na svetu i koji uvek zna da me oraspoloži kad smo zajedno, i on je jedini koji me prati i zaslužuje najveću pažnju!

Ove slike su nešto najbolje što smo Luka i ja odradili u skorije vreme, baš mi se sviđaju, nadam se da će se i vama isto tako svideti.

Volim vas sve,

Taša, xx

IMG_6803 IMG_6804 IMG_6806 IMG_6807 IMG_6808 IMG_6813 IMG_6814 IMG_6815 IMG_6816 IMG_6817 IMG_6886 IMG_6887 IMG_6888 IMG_6889 IMG_6890 IMG_6892 IMG_6893 IMG_6894 IMG_6895

 

 

 

tasa
No Comments

Post a Comment