Online shopping

Dobro jutro! Trenutno je 8:57 i previše mi se spava, jer sam bila kod druga na rodjendanu sinoć.
Jako vam dugo nisam pisala jer sam imala baš dosta obaveza i nikako nisam stizala da se fotografišem, elem, današnja tema je bila veoma tražena u mom direct-u, pa sam odlučila da pišem o online kupovini.

 

Kao što svi vidite sve se prenosi na internet, pa i kupovina. Dosta ljudi priča o negativnim stvarima internet kupovine jer su imali loša iskustva, ili pak su skeptični po tom pitanju. Svakodnevno se priča o prevarama na internetu, uzimanja para sa platnih kartica. To uglavnom i nije toliko zastupljeno kod svih ljudi, već kod onih koji kupuju sa neproverenog sajta, ili prodavca.
Ja kupujem preko interenta iz više razloga: prvi razlog jeste što imate neverovatno veliki izbor stvari, sve što ne možete kod vas u gradu da nađete, na internetu ima. Drugi razlog je što je sve jeftinije dosta, i treći razlog je što vam porudzbina stigne za 2-3 dana. Takođe, pitanje koje sledi je kako možemo da budemo sigurno da smo odabrali odgovarajuću veličinu?
Ispod svake stvari koju odaberete imate mere, po kojima je rađen taj komad odeće, i vi sa sigurnošću možete da kažete da želite S,M ili L veličinu. I naravno tu je i vraćanje garderobe ukoliko vam ne odgovara, baš kao i u običnim prodavnicama. Prednost je i u tome što sve imate na jednom mestu: od nakita do cipela, i veoma lako prelazite sa sajtana sajt i kupijete šta vam treba.

Kako da nađete pouzdan sajt?

Moj predlog za vas je sajt NA-KD.com 
Oni su švedska firma i imaju najsigurniji transfer garderobe do vas, kao i sigurnosni deo za vaše kartice i podatke. Takođe imate ogroman asortiman garderobe koju nose svi svedski blogeri, glumci i pevači, a to je samo dokaz o njihovom kvalitetu!

Na NA-KD.com na ceo asortiman imate 20% popusta uz kod anastasija20
Još jedna pogodnost je što je dostava besplatna za sve zemlje na svetu!

Nadam se da sam vam bar malo pomogla oko ove dileme, kao i da kažem da se nećete pokajati ako počnete sa kupovinom na internetu, pogotova sa dobrih i pouzdanih sajtova kao što je NA-KD.com

 

Do sledećeg viđenja,

Tasa,xx

 

Photo by: Luka Skakić

img_8216 img_8217 img_8218 img_8220 img_8226  img_8246 img_8247

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

tasa
No Comments

Post a Comment