Hop na Kop

Prosto ne znam da li  ja jedina imam takav zivot da sve odlucčm minut pred polazak?
Sve sto je bilo planirano pre povrede, od Beča sa Marijom i Marijom, do Leine žurke pa sve do skijanja koje sam čekala bukvalno cele godine, nekako sam se vodila time da se sve dešava sa razlogom pa tako i ovo.

Tamara, Tijana i ja smo organizovale odlazak na Kop 29.12. a krenule smo 30.12. rano ujutru.. Ja ne znam da li je još nekoj osobi ovako život od danas do sutra, ali meni je ovo prezanimljivo!
Mislim da moj lekar kad bude saznao da sam ipak otišla na Kop da će me ubiti, ali stvarno se pazim! Nisam jedina osoba ovde na štakama, ima jos dvoje ljudi haha.

Sve u svemu snimam vlog tako da cete videti kako smo se to proveli. I konacno sam skinula gips i krenula da koracam sa jednom štakom (ps: štaku na slikama drži drugarica da se ne bi baš slikala sa njom).

Želim svima da se zahvalim na predivnoj godini koja je iza nas, za svu podršku koju sam dobila od vas za ovo što radim, beskrajno sam vam zahvalna na tome. U 2017. udjite kao skroz nove osobe, sa direktnim planovima i ciljevima ka kojima ćete ići i stavite tačku na sve ružno što se desilo u prethodnoj i ne unosite negativnu energiju u novu..

Volim vas puno,
Srećni praznici,

Taša, xx

 

              

tasa
4 Comments
  • S
    Reply

    Odakle je ova prelepa jakna? Hvala unapred!

    January 3, 2017 at 8:37 pm
  • Hej Tasa,javljam se iz Bosne htijela sam te pitati u kojoj si modnoj agenciji? inace imas preedobre blogove <3 <3

    February 26, 2017 at 9:31 pm

Post a Comment