Sigurni sajtovi za internet kupovinu

Od kako sam počela da se bavim ovim poslom, počela sam da kupujem preko interneta iz više razloga. Prvi razlog je taj što ima mnogo veći izbor stvari, kao i da su mi dostupni produkti kojih nema u Srbiji. Drugi razlog je taj što imam nekako odgovornost da, vama, mojim pratiocima, dam tačne i pouzdane informacije, kao i mesta na kojima mogu da se kupuju bezbedno, jeftino i lako.

Zaful.com je jedan od najboljih sajtova preko kojih sam kupovala stvari. Imaju jako veliki izbor, što je za mene jako bitno, da nije loš kvalitet, i da je materijal dobar. Retko se desi da stvari budu baš dobrog kvaliteta za jeftine pare, ali mislim da sam pronašla moj novi izvor odeće.
Imala sam odličnu komunikaciju sa ljudima iz Zaful.com i stvari su stigle za par nedelja kod mene na kućnu adresu bez ikakvih carinskih troškova što je jedan jako veliki plus!
Zašto biste za određenu svotu novca kupili samo jednu stvar u nekoj prodavnici u gradu, ako za istu svotu možete bukvalno da se obučete od glave do pete.
Nemojte se plašiti da će vam neko ukrasti novac ili pak neće poslati garderobu koju ste poručili,  jer je ovaj sajt prošao moj test! Čista preporuka!

Linkove stvri koje sam nosila, imaćete dole u nastavku,

Volim Vas sve,
Tasa, xx

 

Photo by Vladimir Gašić

Dzemper (kliknite za odlazak na sajt)
Suknja (kliknite za odlazak na sajt)

 

 

Jakna: Zara
Cipele; Porsche design
Torba: Karl Lagerfeld

 

tasa
No Comments

Post a Comment