Hummel u LifeStyle kombinaciji

Hej ljudi! Prošlo je dosta vremena od kako sam vam pisala na blogu i evo me. Dosta vas me je pitalo gde kupujem odeću i kako se oblačim za svaku priliku. Pričala sam već više puta oko kupovine preko neta, i mislim da je sad na red došlo da pričamo o radnjama u kojima odeću možete da probate. Ja sam neko ko nosi street style garderobu, to mi nekako najviše leži. To naravno ne znači da ne nosim haljine i suknje, ali nekako ukombinujem da i takvi komadi odeće budu u mom stilu, da ne izgleda kao sa neke ulične parade. Uvek više volim kombinovanja,od uklapanja komada odeće do mešanja stilova,  jer tako garderoba dobija na težini i izgledu, odaje jako dobar utisak kod posmatrača. Što se tiče sportske garderobe, nju jako volim da kombinujem u street style, kad god imam priliku za to! Naravno, ne mogu sve sportske marke da se kombinuju u ulični stil, ali jedna od boljih marki za to je Hummel. 

Takodje, jako kod proizvođača cenim kad svojim komadima da tu notu koja je neophodna da se taj komad sportskog obuče za svaki dan. Ovo što sam vam pripremila za danas je neka moja kombinacija kako ja idem u školu, na piće sa društvom…

Takođe, dosta vas me je pitalo gde možete da nađete ovaj duks sa slike. Duks je iz Hummel Shopa, koji imate u Delta City-ju na prvom spratu. A u koliko niste iz Beograda, možete potražiti u Đak radnjama širom Srbije!

Volim vas sve,
Taša, xx

 

Photo by: Vladimir Gašić

   

tasa
No Comments

Post a Comment