Pruge su opet u modi!

Ne znam da li znate, ali osećaj kada ste svesni da sa svim što radite kasnite, i da vam je pritisak ogroman zbog toga, ali prosto ne stižete. Nije me bilo dugo na blogu i YouToube-u, ali imam razloga! U znak izvinjenja postavicu 3 videa u nedelju dana, imam 1 već snimljen i dva su preostala! Kao što predpostavljam i vama škola sad vrišti, tako i meni, pa ne stižem sve što želim, još nadoknađujem ono što sam izostala u proteklih 2 meseca..

Kao što ste možda mogli da primetite po radnjama, da su pruge dobile novu šansu u svetu mode! One su jako dobre kada želite da izdužite delove tela ili da ih proširite. Jako se lepo kombinuju i ostavljaju jako jak utisak. Devojke koje žele da izduže noge, uzimaju uspravne pruge, a koje žele da prošire delove tela vodoravne. Doduše, ja nemam potrebe za izduživanjem nogu, ali ove pantalne mnogo dobro izgledaju!

Kakvi su vam planovi za leto? Ko ide na Exit? Ko ide na BTF? Na more? Pisite mi u komentarima na Instagramu kakvi su vam planovi za leto i da li ste već smislili kombinacije koje će se nositi!

Maturanti i svi ostali koji zele da se počaste novim cipelicama, imate popust na EgoShoes.com sajtu uz kod ANASTASIJA15

Vidimo se uskoro,
Volim vas sve,

Tasa

 

Bodi: Zara
Cipele: EgoShoes
Pantalone: Bershka
Gornjak: Pull&Bear
Torbica: Karl Lagerfeld
Naocare: Adja Accessorize

Photo by: Luka Skakić

  

tasa
No Comments

Post a Comment